Trieda, ktorá vyzbiera najviac hlasov za mestskú časť Dargovských hrdinov a vyhrá lístky do kina 🎬 🤝

HLASUJ za našu mestskú časť a VYHRAJ lístky pre svoju TRIEDU 😉

Milí rodičia, milí žiaci,
od 11. 9 až do 22.10 hlasujeme na www.lidl.sk/cistinka za novú Lidl Čistinku v našej mestskej časti Dargovských hrdinov.

💻 Najprv je potrebná jednoduchá registrácia – https://cistinka.lidl.sk/ a
následne sa už budete len prihlasovať pod vašim e-mailom. (Obr. 1)
Hlasovať sa dá každý deň a NA VAŠOM KONTE HNEĎ UVIDÍTE, KOĽKOKRÁT STE UŽ ZAHALSOVALI.

Keďže pod vašim kontom, vidíte presný počet vašich hlasov, trieda, ktorá takto pozbiera najviac hlasov pre našu mestskú časť Dargovských hrdinov, vyhrá lístky do kina. 🎬
Po súťaži, dňa 22.10 každý žiak urobí screenshot (fotku) svojho konta (obr. 2), koľkokrát zahlasoval za MČ Dargovských hrdinov a túto fotku predloží triednej učiteľke. Následne triedna učiteľka spočíta všetky hlasy zo svojej triedy.
!!!! Pozor !!!!
Žiak môže pripočítať hlasy aj od svojich príbuzných a kamarátov, ktorí hlasovali tiež za mestskú časť Dargovských Hrdinov. Stačí mať opäť screenshot (fotku) aj od svojich príbuzných, priateľov, a tieto hlasy sa pripočítaju ku hlasom daného žiaka.

Príklad: mama Petra Spišáka a zo 7.A zahlasovala 24x, jeho ocko 10x, jeho dedko 25x. Keďže Peter je aktívny a šikovný získal ďalšie hlasy pre MČ Dargovských hrdinov od kamaráta Fera – 20 hlasov, od kamarátky Janky 5 hlasov. Žiak Peter Spišák od 11.9 do 22.10 prispel spolu s 84 hlasmi.

Čo je Lidl Čistinka? Ide o mestský park, ktorý je tvorený z prepojených modulov: parčík, grilovací kútik, workoutová zóna či multifunkčné športové aj detské ihrisko.